Ljubljana-SI
070 76 00 77
info@pg.si

Družbeno odgovorni

Izdelava spletnih strani, spletnih trgovin, spletni marketing, grafično oblikovanje, CGP, hosting - domovanje, fotografija in videografija

Z letošnjim letom smo se odločili, da poleg naših sprotnih dobrodelnih akcij uvedemo tudi redno celoletno akcijo za pomoč najšibkejšim t.j. otrokom iz socialno ogroženih takih in drugačnih družin in sicer:

  • od vsakega posla, ki ga zaključimo, odvedemo 10% bruto zneska
  • prejemnik Botrstvo – ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE-POLJE in Kco Palčica

Glede naših dosedanjih dobrodelnih oziroma donatorskih projektih, naj najprej omenim enega prvih projektov “Save The Nuba People” s konca 90. let, ki ga je vodil znani popotnik in borec za človekove pravice Tomo Križnar. Naše delo – prispevek k projektu pa je bilo oblikovanje in izdelava spletne strani v več jezikih, njena promocija ter njeno domovanje – hosting.

Zadnji donatorski projekt, ki smo se ga lotili, pa je pomoč Hiši zavetja Palčica (krizni center za otroke – KCO PALČICA).
Naše delo je obsegalo: oblikovanje in kreacija spletne strani, fotografija ter hosting.

Med vsem tem časom smo prispevali finančno ali z donatorskim delom mnogim projektom, med njimi kar nekaj PGD – prostovoljnim gasilskim društvom, nazadnje PGD Hruševje, kateremu smo idejno zasnovali, oblikovali koledar 2016, skupaj s fotografiranjem njihovih članic – gasilk pri njihovih delih na terenu.